Du gjør litt-pakken

For deg som er
litt teknisk

Du gjør litt

Denne pakken er for deg som bare trenger hjelp til å komme igang. Jeg installerer temaet du har valgt, setter opp domene, og installerer WordPress for deg. Så tar du det derfra.

Du må

Kjøpe domene
Kjøpe hosting
Finne og eventuelt kjøpe tema selv
Installere nødvendige plugins

Jeg gjør

Installerer WordPress på hostingen
Setter opp DNS-innstillinger for domenet ditt
Installerer temaet du har valgt

Dette er inkludert

Oppstartssamtale via mail, telefon eller videosamtale
Dialog underveis
Gjennomgang av hvordan du bruker WordPress-dashbordet
Opplæring i vedlikehold av siden din
Support i 7 dager om det som pakken inkluderer

Denne pakken inkluderer ikke

Jeg leverer ikke innhold som tekst, logo, og bilder
Overføring/migrering av innhold fra gammel nettside
Oppsett av temaet
Tema-spefikke innstillinger
Tilpassing av farger og fonter
Jeg setter ikke opp sider eller menyer
Jeg installerer ikke plugins
Kodeendringer som for eksempel CSS eller HTML

Pris fra3000 NOK

Ta kontakt for nøyaktig pris
Fortell meg hva du tenker!

Dette sier andre

Med Shopify var jeg låst til en kostbar, kjedelig plattform, uten mulighet til å endre noe som helst. Jeg ville bytte til WooCommerce, men da jeg leste om det, virket det teknisk og vanskelig.

Jeg fikk med en gang en trygghetsfølelse av Jonas. Selv om jeg var usikker på om jeg ville få til å bruke WooCommerce, visste jeg at jeg kunne få hjelp fra Jonas.

Nå er jeg stolt av nettbutikken min, det var jeg ikke før. Salget mitt har gått opp, og jeg har spart 4-5 tusen kroner i månedlige utgifter etter at jeg fikk Jonas til å sette opp WordPress og WooCommerce for meg.

Line Biagio
Line Biagio

Jeg ville bestemme over min egen blogg, jeg ville ha noe som var mitt. At det ikke var noen som plutselig kunne komme og si at nå skal vi stenge bloggen din.

Jeg fikk Jonas til å sette opp WordPress for meg, slik at jeg slapp å bekymre meg for de tingene. Resultatet har blitt bedre enn forventet.

Det er enkelt å bruke, og de få gangene jeg har lurt på noe har jeg fått hjelp av Jonas. Jeg har fått flere følgere på Facebook etter at jeg gikk fra blogg.no til WordPress.

Erik Thorstein
Erik Thorstein

Jeg var litt skeptisk fordi jeg hadde hørt historier om at det kunne koste mye mer enn avtalt, at du ikke får det du tror du får, og at ting er vanskeligere enn de ble. Men Jonas leverte akkurat som avtalt, og prisen ble den vi hadde avtalt.

Jeg er kjempefornøyd med samarbeidet. Jonas hørte på hva jeg ønsket og hva jeg ville, men det jeg syntes var aller best var at han også kom med andre forslag som kunne være bra for meg, som jeg ikke hadde tenkt på.

Hjemmesiden representerer meg på en god måte, den gjenspeiler meg både i farger og stil. Jeg synes at siden ble veldig moderne, fresh og delikat.

Tine Brager Hynne
Tine Brager Hynne

Jeg var litt bekymret for at jeg ikke skulle klare å formidle det jeg hadde i hodet godt nok, men Jonas fanget opp tankene mine og løste det på en god måte.

Prosessen var veldig bra fordi vi brukte god tid til å lande på hva som var riktig for meg.

Jonas er ryddig i måten han kommuniserer på. Jeg synes supporten var bra, forklaringene via mail og video gjorde det enkelt å forstå.

Fatima Lavoll
Fatima Lavoll

Jeg ønsket meg en ny nettside fordi jeg følte at den gamle ikke representerte stilen min lenger. I tillegg var den ikke særlig mobilvennlig.

Det hadde føltes utrolig tungt om jeg skulle gjort alt selv, da hadde det sannsynligvis ikke blitt noe av. Samtidig var jeg usikker på om det kom til å gå bra å forklare min visjon til en ukjent person som ikke kjente til mitt konsept.

Men det var veldig lett å jobbe med Jonas. Det var enkelt å gi tilbakemeldinger, og han spurte når noe var uklart.

Nettsiden min ser mer profesjonell ut, og mobilsiden er bedre. Det har gitt flere følgere, statistikken viser at det er flere som leser bloggen via mobil enn tidligere.

Helene Drage
Helene Drage