Jeg fikser alt-pakken

For deg som vil
fikse minst mulig selv

Jeg fikser alt

Denne pakken er for deg som ønsker å få opp en nettside som ser bra ut, uten å selv måtte holde på med tekniske detaljer. Vi velger et passende tema sammen som jeg installerer og konfigurerer for deg.

Du må

Vite hva slags funksjoner og innhold siden skal ha
Levere innholdet, tekst og bilder

Jeg gjør

Viser deg hvor og hvordan du kjøper domene
Hjelper deg med å kjøpe hosting som passer for deg
Hjelper med å finne et passende tema som du selv så kjøper
Setter opp DNS-innstillinger for domenet ditt
Installerer WordPress på hostingen
Installerer temaet du har valgt
Setter opp temaet
Legger inn din logo og favicon
Bytter til dine farger og fonter
Setter opp formatet på forsiden
Installerer Google Analytics og Facebookpiksel
Hjelper å sette opp inntil 6 sider (Forside, Om, Kontakt, osv.)
Hjelper å sette opp toppmeny og bunnmeny
Anbefaler og installerer plugins
Backup
Beskyttelse mot spam-kommentarer
Beskyttelse mot hacking
Optimalisering for SEO
Instagramvisning (om ønskelig)

Dette er inkludert

Oppstartssamtale via mail, telefon eller videosamtale
Dialog underveis
Gjennomgang av hvordan du bruker WordPress-dashbordet
Opplæring i vedlikehold av siden din
Support i 14 dager om det som pakken inkluderer

Denne pakken inkluderer ikke

Jeg leverer ikke innhold som tekst, logo, og bilder
Overføring/migrering av innhold fra gammel nettside
Kodeendringer som for eksempel CSS eller HTML

Pris fra8000 NOK

Ta kontakt for nøyaktig pris
La oss samarbeide!

Dette sier andre

Med Shopify var jeg låst til en kostbar, kjedelig plattform, uten mulighet til å endre noe som helst. Jeg ville bytte til WooCommerce, men da jeg leste om det, virket det teknisk og vanskelig.

Jeg fikk med en gang en trygghetsfølelse av Jonas. Selv om jeg var usikker på om jeg ville få til å bruke WooCommerce, visste jeg at jeg kunne få hjelp fra Jonas.

Nå er jeg stolt av nettbutikken min, det var jeg ikke før. Salget mitt har gått opp, og jeg har spart 4-5 tusen kroner i månedlige utgifter etter at jeg fikk Jonas til å sette opp WordPress og WooCommerce for meg.

Line Biagio
Line Biagio

Jeg ville bestemme over min egen blogg, jeg ville ha noe som var mitt. At det ikke var noen som plutselig kunne komme og si at nå skal vi stenge bloggen din.

Jeg fikk Jonas til å sette opp WordPress for meg, slik at jeg slapp å bekymre meg for de tingene. Resultatet har blitt bedre enn forventet.

Det er enkelt å bruke, og de få gangene jeg har lurt på noe har jeg fått hjelp av Jonas. Jeg har fått flere følgere på Facebook etter at jeg gikk fra blogg.no til WordPress.

Erik Thorstein
Erik Thorstein

Jeg var litt skeptisk fordi jeg hadde hørt historier om at det kunne koste mye mer enn avtalt, at du ikke får det du tror du får, og at ting er vanskeligere enn de ble. Men Jonas leverte akkurat som avtalt, og prisen ble den vi hadde avtalt.

Jeg er kjempefornøyd med samarbeidet. Jonas hørte på hva jeg ønsket og hva jeg ville, men det jeg syntes var aller best var at han også kom med andre forslag som kunne være bra for meg, som jeg ikke hadde tenkt på.

Hjemmesiden representerer meg på en god måte, den gjenspeiler meg både i farger og stil. Jeg synes at siden ble veldig moderne, fresh og delikat.

Tine Brager Hynne
Tine Brager Hynne

Jeg var litt bekymret for at jeg ikke skulle klare å formidle det jeg hadde i hodet godt nok, men Jonas fanget opp tankene mine og løste det på en god måte.

Prosessen var veldig bra fordi vi brukte god tid til å lande på hva som var riktig for meg.

Jonas er ryddig i måten han kommuniserer på. Jeg synes supporten var bra, forklaringene via mail og video gjorde det enkelt å forstå.

Fatima Lavoll
Fatima Lavoll

Jeg ønsket meg en ny nettside fordi jeg følte at den gamle ikke representerte stilen min lenger. I tillegg var den ikke særlig mobilvennlig.

Det hadde føltes utrolig tungt om jeg skulle gjort alt selv, da hadde det sannsynligvis ikke blitt noe av. Samtidig var jeg usikker på om det kom til å gå bra å forklare min visjon til en ukjent person som ikke kjente til mitt konsept.

Men det var veldig lett å jobbe med Jonas. Det var enkelt å gi tilbakemeldinger, og han spurte når noe var uklart.

Nettsiden min ser mer profesjonell ut, og mobilsiden er bedre. Det har gitt flere følgere, statistikken viser at det er flere som leser bloggen via mobil enn tidligere.

Helene Drage
Helene Drage